Over de High Tech Vezel

Bent u op zoek naar wellness-artikelen voor dagelijks gebruik? Bij Christel vind je exclusieve producten, zoals ultracomfortabel beddengoed, heerlijk zacht badtextiel en producten voor huishoudelijk gebruik.

High Tech Vezel producten

Optivezel®- Cosmeticatextiel

– Alleen water nodig om de huid te reinigen en make-up of schmink te verwijderen
– Beschermt de natuurlijke vochtbalans van de huid
– Bijzonder mild en verzorgend
– Geschikt voor alle huidtypes

High Tech Vezel producten

Klimawell®-hoofdkussen

Hoe wonderbaarlijk zacht de dekens, kussens en pantoffels van Optipluche® ook zijn en hoe heerlijk warm en comfortabel ze ook zijn – u zult altijd voor een grote uitdaging staan als er meerdere mensen in uw huishouden wonen, omdat u elke dag opnieuw de snelste moet zijn om uw lekker zachte lievelingsproducten als eerste te bemachtigen.

High Tech Vezel producten

Optikasjmier®- Beddengoed

Optikasjmier® is de naam voor volmaakte Optivezel®-kwaliteit. Wij hebben de weefselstructuur van al het Optikasjmier®-textiel zo verdicht dat er niet alleen een ongelooflijk zacht gevoel ontstaat, maar ook een luxueuze uitstraling. Uw bed was nog nooit zo uitnodigend en slaapcomfort heeft nog nooit zo goed gevoeld. Ervaar het zelf.

High Tech Vezel producten

Bekijk het gehele assortiment!

Er is nog zoveel meer!

Onze Softtop-matrasoplegger verandert een hard matras in een heerlijk zacht bed. Uw lichaam zinkt er als het ware in en uw rug wordt tegelijkertijd ondersteund, wat u het gevoel geeft dat u een nieuw matras hebt – zonder dat u er veel geld aan uit hoeft te geven. Hier hebben onze productontwikkelaars hard aan gewerkt: er wacht u nu een
ontspannen en goede nachtrust.

Geborgenheid is een gevoel dat op verschillende manieren kan ontstaan, maar altijd goed voelt. En als het buiten koud wordt, kunt u zich met het beddengoed van Optipluche® veilig en geborgen voelen. Want terwijl buiten de grijze wolken over de hemel trekken en de wind tegen de ramen giert, wordt u van hoofd tot teen verwarmd door Optipluche® – allemaal dankzij de optimale warmteverdeling van de Optivezel®.

Vroeger kleedden edelmannen en -vrouwen zich voor iedere gelegenheid in fluweel. Het gevoel van
fluweel op de huid was namelijk een teken van welstand. Optisamt® brengt dit gevoel naar uw slaapkamer en zorgt voor een slaapcomfort dat u volledig zal inspireren. Ervaar het zelf en geniet dankzij de talrijke Klima- well®-voordelen van een ideaal slaapklimaat in ieder seizoen.

High Tech Vezel producten

Er is nog zoveel meer!

Bekijk het hele assortiment en alle mogelijkheden op de website van optidee en laat je verassen!